As Seen On:
 

 

Kõigi suurustega ettevõtted edenevad ClinicSoftware ® .com'iga

TERVIKLIK TARKVARA

ClinicSoftware.com annab kogu Sinu firma oma klientidest ja kohtumistest 360-kraadise ülevaate ja hõlbustab kogu teie organisatsiooni koostööd, aidates teil luua tugevaid ja püsivaid kliendisuhteid, et juhtida ja kasvatada oma äri. Kasvata müüki. Säästa aega. Ole organiseeritud.

LOE LISAKS

OSAVÕTLIK ONLINE BRONEERIMINE

Suunates kliendid oma veebisaidil veebipõhisele broneerimisele, on suurepärane võimalus alustada kohtumiste kokkuleppimist uute ja olemasolevate klientidega, tänu reaalajas täielikult reageerivale online ühendusega tarkvarale - igal ajal, igal pool, 24/7 / 365.

LOE LISAKS

JUHTIMISTURUNDUS

Tänu suurepärasele turundusautomaatika tehnoloogiale, pakume käitlemist suuremale osale organisatsioonilisest põhitegevusest ja tööriistu, et hoidmaks kõik korrektsena, võib ettevõte kasutada tellimuste sissevoolu, et edendada ettevõtte tulemusi. Tänu erinevatele automatiseeritud tegevustele võite säästa palju äri kasvatamiseks vajalikku aega.

LOE LISAKS

AUTOMATISEERIMINE

Meie suurim prioriteet on kasutajamugavus. Teeme igapäevaseid töökohti selle nimel, et tarkvara oleks vaja. Automaatne tarkvarakasutaja rutiinseid tegevusi ja vähendatud hiireklikke.

LOE LISAKS

POTENTSIAALNE KLIENT

Potentsiaalne klient on inimene, kes on mingil viisil, vormis või vormis ilmutanud huvi teie ettevõtte teenuste vastu. Oma veebisaidilt, sotsiaalmeediast ja ajaveebidest saate potentsiaalsete klientide ligimeelitamiseks luua piiramatu arvu vorme.

LOE LISAKS

ÜLESANDED

Töötajate kompetentside ja ruumide võimaliku seadistamise kaudu on võimalik tuvastada, kui kasutaja ei tee seda, kui spetsialist teeb seda või kui mingeid protseduure on võimalik läbi viia.

LOE LISAKS

SINU OMA KAUBAMÄRGIGA Applikatsioon
Iphone-ile ja Androidile

Ole Aplikatsiooni omanik: Ehita ja kasuta oma enda kaubamärgiga aplikatsiooni, et Sa saaksid keskenduda uuenduslikele lahendustele ja avada oma ärile uusi kohtumiste võimalusi.

LOE LISAKS

ÄRA UNUSTA MÕELDA
MOBIILNE

Kaaludes erinevaid tarkvaralahendusi, on oluline arvestada, et tänapäevane meeskond on alati olemas, alati ühendatud ja uskumatult mobiilne. Kaaludes mõnda uut tööriista, sealhulgas ClinicSoftware.com'i, peaksite veenduma, et tehnoloogia suurendab tootlikkuse nihet ja sobib teie meeskonna olemasoleva töövoogu.

LOE LISAKS

MÜÜ TOOTEID VEEBIS
LOO ROHKEM MÜÜKI

Kodulehekülg on nüüd esmane äri edendaja peaaegu kõigil tööaladel. Aktiivsest liiklusest sinu veebisaidile, tasuliste reklaamide ja bännerreklaamideni, on ettevõtte jõudlus peaaegu piiramatu ja sel on võimalus oma müüki eksponentsiaalselt kasvatada, müües tooteid internetis, võttes läbi interneti vastu uusi kohtumisi ja makseid uutelt klientidelt.

LOE LISAKS

TEAVITUSTE LUGEMINE OTSE OMA RANDMELT

Smartkell on Sinu randmel ja ütleb sulle, mis toimub. Rohkem kui miski muu, pakub see Sulle suurimat eelist, sest Sa oled ka liikvel olles informeeritud, ilma et sinu töö segaks sinu igapäevaseid tegevusi. Smartkell võimaldab sul olla ühenduses ja informeeritud ilma pidevalt sinu äri segamata.

LOE LISAKS
 

CLINIC SOFTWARE ® PÕHILISED OMADUSED

Kohtumised

Igalt poolt, igal ajal!

ClinicSoftware.com võimaldab sinu meeskonnal broneerida ja hallata kohtumisi ning kogu informatsiooni klientide kohta, seega info on saadaval reaalajas iga tegevuse puhul. Aja sääastmine on suur väljakutse professionaalsele meeskonnale, aga kasutades tarkvara arvutis, tahvelarvutis või nutitelefonis igapäevase töö osana võib kaotada seisakuid ja säästa palju aega.

Loe lisaks

Kliiniline

Andmed ja paberivabad vormid

Nüüd on teil võimalus allkirjastada paberivabasid konsultatsioonivorme igast tahvelarvutist / iPadist, muutke ja täiendage tarkvarasse sisestatud päringuid, salvestage vorm klientide registerikaardile ning saateke vorm e-postiga vastavatele inimestele ja eksportige PDF-vormingusse. Paberivaba tahvelarvuti baasil tehtud kliendikonsultatsioonide vorm on individuaalne kliendikonsultatsiooni vorm, mis sisaldab soovitatavaid teenuseid ja tooteid. Salvestatud konsultatsioonivormid hoiustatakse kliendi registrikaardile.

Loe lisaks

Turundus

Online, mobiilne, kõikjal!

SMS-tekst turundus, e-posti turundus, tehnikad ja strateegiad. See on koht, kus lahendus nagu ClinicSoftware.com saab aidata. Tänu suurepärasele turundusautomaatika tehnoloogiale pakume võimalust käidelda suuremat osa organisatsioonilisest põhitegevusest ja tööriistadest, et hoida kõik korrektsene, ettevõte saab rakendada tellimuste sissevoolu, et käivitada edendada tulemusi.

Loe lisaks

Kontod

Reaalaeg ja Integratsioonid

Meie tarkvara aitab teil planeerida tulevikku ja identifitseerida uusi võimalusi kliiniku kasvuks ja oma ettevõtte arendamiseks. Professionaalne äriaruanne esitatakse ClinicSoftware poolt standartselt. Clinic Software aitab kliiniku juhtidel tõhusalt organiseerida ja hallata oma aega kliinikus. Samuti saate te tarkvara ühendada XERO Accounting and Finance-ga.

Loe lisaks

Smart raportid

Terviklikkus ja KPI-d

Clinic Software'i aruanded pakuvad teile võimaluse pääseda kiirelt ligi kõikidele teie ettevõtte teabeandmetele müügist kuni meeskonna efektiivsuseni, kas kokkuvõttena või detailses formaadis. Clinic Software sisaldab põhiraportite kolleksioone, mis aitavad kliiniku omanikul hinnata ja analüüsida ilukliiniku, teenuste, personali ja toodete toimivust. Raportid on veebis kättesaadavad igal ajal ja igal pool.

Loe lisaks

Inventar

Kogu varude haldamine

Kliiniku kasumlikkuse säilitamiseks on oluline usaldusväärne varude kontroll. Clinic Software tagab, et teie varude taset kontrollitakse tihedalt läbi Points of Sale (POS) ja varude meeldetuletuse funktsioonide ja aruannete abil, jälgides kõiki sisemiselt kasutatavaid varusid ja Point of Sale (POS) kaudu müüdud varusid.

Loe lisaks

Mitmeasukohaline

Sünkronisatsioon Reaalajas

Seda seetõttu, et Clinic Software pakub mitmekülgse juhtimise ainulaadsetele ärivajadustele põhinevat integreeritud lahendust, mis tagab teie ettevõtte üle täieliku kontrolli, järjepidevuse, tervikliku dokumendi protokolli ja turvalisuse, mida vajate oma ettevõtete parimaiks haldamiseks, lisaks meie profiklassi toetus.

Loe lisaks

Juhtiv haldus

Uued võimalused

Suurenda produktiivsust koostöö ja kohandamise abil. Edenda innovatiivsust ja suurene kiirelt tööstusharu juhtivate lahendustega. ClinicSoftware.com võib tulla kasuks kui eluline peakeskus, et juhtida mitmeid äri arenduseks võimalikke apekte, sealhulgas eluline Lead Management.

Loe lisaks
 

PABERIVABAD NÕUSOLEKUVORMID

VORMID JA MÄRKUSED
Kliendi nõusoleku vormide, kirjade ja märkmete allkirjastamine tahvelarvutiga reaalajas, on muutnud organisatsioonile palju lihtsamaks suhtluse ja koostöö oma meeskonnaga, et organiseerimaks ja säästmaks ruumi. ClinicSoftware.com näeb potensiaalset võimalust, kuidas ettevõtted saavad oma klientide suhteid arukamalt hallata.
 
 
 

NOORENDUSKUURID

KEHA, HUULED JA NÄGU
Uus tarkvara annab Sulle võimaluse planeerida ja jälgida laialdaselt protseduure, kasutades tegelikke pilte ja malle. Lihtsa puudutusega, on Sul võimalus lisada sisestus ükskõik millisest teises protseduurist kliendi raviprogrammi. Lisaks võid Sa joonistada kortse ja jooni näole ja kehale, salvestamaks nende asukohti ja jälgimaks nende arengut.
 

Connect With Industry Leading Apps To Level Up Your Business

EVEN MORE VALUE
ClinicSoftware.com integrates with lots of web apps you already use (and some great new ones you’ll be thankful you found) to make running your business like never before.
 
 

 
 

Tasuta Esmakoolitus Ja Abivalmis Klienditugi 

 

Customer Success Stories

Join the Clinic Software ® Evolution

 
 

ClinicSoftware.com World (Shows, Awards, Press, On The Screen, On The Cover)

CS Customer: “ClinicSoftware.com were the only ones willing to adapt to you and the way you function, and the way you wanted your clinic to work, so that makes it special.”

READ MORE 
 
 

In UK Press

CS Customer: "ClinicSoftware.com is guaranteed to increase your profitability and empowers you to be in complete control of every aspect of your practice."

As Seen on: Olympia Beauty Cover, FACE, Aesthetic Journal, Aesthetic Medicine Magazine, Professional Beauty Magazine, CCR, Newspapers.

LEARN MORE
 
 

Cosmebeauté, Harley Street

“I’m glad I chose to migrate with ClinicSoftware.com. Things are sorted very quickly, I’ve had instances where I have had to add consent forms for new treatments and they have been added within the hour because I have had patients waiting. It’s a really good service.” See the Customer Success Stories for more.

SEE THE STORY
 
 

Manage all your Customers Direct Debits, Card Payments, Online Payments, Chip & Pin Payments

We’re here to help you Grow Sales, Save Time & Get Organized

 
Integrations
 

Connect With Industry Leading Apps To Level Up Your CRM Software. ClinicSoftware.com integrates with lots of apps you already use (and some new) to make running your business easier and save even more time.

Helpdesk & Training
 

We understand a customer clinic software system is a big step for a business to take and that’s why we are providing comprehensive training. There is a level of understanding we feel every client should target, and it’s our job to lead you quickly there.

Security & Data Protection
 

ClinicSoftware.com takes your privacy and data security very seriously. Registered with Data Protection Act, PCS DSS and GDPR compliant. Secure connections and Two-Factor authentication. Daily backups.